Heldere indruk van woonlandschap Ons Koningsoord

PLATTEGROND ONS KONINGSOORD

Voor een duidelijke indruk over de indeling van Ons Koningsoord, kun je de onderstaande plattegrond bekijken.

In het vroegere hoofdklooster vind je nu een bibliotheek, kinderdagverblijf, muziekschool, cultureel centrum De Schalm, loket van de gemeente Tilburg en het restaurant Hemels Eten & Drinken.

In het hoofdklooster bevinden zich ook woningen, net als in het gastenverblijf. Verder zijn er tuinwoningen en is er een uitbouw gerealiseerd waardoor er meer ruimte is ontstaan voor extra woningen.

Seniorenwoningen

In het nieuwbouwgedeelte zijn royale seniorenwoningen gesitueerd. Deze woningen bieden een oase van rust, licht en ruimte. Velen kijken vanaf het balkon uit over de tuinen van het klooster.

Een ambiance van rust aangevuld met moderne gemakken en historie, dat is wat deze comfortabele seniorenwoningen zo bijzonder maakt.

Naast de appartementen in het nieuwbouwgedeelte, vind je ook negen tuinwoningen voor senioren. Aan de achterzijde bevindt zich een eigen tuin en aan de voorzijde liggen de kloostertuinen.

Voor woongenot, comfortabele services en de juiste voorzieningen voor een levensloopbestendige woning, kun je hier terecht.

Starterswoningen

In het vroegere hoofdklooster bevinden zich de starterswoningen.

Met een authentieke uitstraling door middel van hoge ruimtes, geometrische ornamenten, karakteristieke tegels en glas in lood ramen, is dit een unieke locatie voor een starterswoning.

Verder zijn de woningen van alle moderne gemakken voorzien waar een starter naar op zoek is. Met een kinderdagverblijf, muziekschool, stadwinkel en het winkelcentrum op loopafstand, blijft er niets te wensen over!


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.