Koningsoord is het nieuwe dorpshart

HÉT NIEUWE DORPSHART VAN BERKEL-ENSCHOT

Alles in de buurt

Koningsoord is het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot. Het door groen omringde dorpshart heeft veel voorzieningen in en om de sfeervolle winkelstraten.

Er zijn verschillende supermarkten, gezellige boetiekjes en diverse eetgelegenheden. In de buurt vind je een recreatieplas, sportfaciliteiten en een basisschool. Ook de zorgvoorzieningen zijn dichtbij.

Het Gezondheidscentrum Koningsoord is op een steenworp afstand van Ons Koningsoord. De huisartspraktijken van Gezondheidscentrum Koningsoord verlenen zorg op maat, dichtbij de patiënt in de buurt en werken aan doorlopende kwaliteitsverbetering daarvan. Bezoek hier de website.

Groen, rust en recreatie

Het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot is van alle gemakken voorzien. Naast de vertrouwde winkels is er ook ruimte voor groen en recreatie. Er bevindt zich namelijk een prachtige zwemplas met natuurwater. In de zomerdagen kun je hier heerlijk vertoeven, het voelt haast als vakantie! 

Koningsoord heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, vele (sport-)verenigingen en een echt dorpshart met kleine en grote winkels! 

Meer informatie over Koningsoord vind je op de website!


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.