Beschikbaarheid op Woonlandschap Ons Koningsoord

ACTUELE BESCHIKBAARHEID

Hier vindt u ons actuele aanbod van beschikbare appartementen op Woonlandschap Ons Koningsoord.

Op Ons Koningsoord verhuren we verschillende type appartementen op verschillende locaties, hieronder kunt u het actuele aanbod zien. Bent u geïnteresseerd in één van onze appartementen? We ontvangen u graag en laten u vol trots het mooie Ons Koningsoord zien.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen, zie de contactgegevens onderaan de pagina.
Mocht op dit moment niet uw gewenste appartement beschikbaar zijn dan adviseren wij u regelmatig deze pagina te bekijken.

Ook via sociale media (Facebook) delen we de beschikbare appartementen.

Uiteraard mag u ook contact met ons op nemen zodat we wij uw wensen kunnen inventariseren. Wij kunnen u, indien gewenst, ook op de wachtlijst opnemen, u bent dan als eerste op de hoogte als er een appartement vrij komt.

Heerlijk seniorenappartement op bovenste verdieping

De seniorenappartementen zijn gerealiseerd in het nieuwbouwcomplex naast het klooster.

Woonlandschap Ons Koningsoord beschikt over drie verschillende types woningen met gemiddelde bruto vloeroppervlaktes van: 70m², 100m² en 140m². Iedere woning heeft minimaal een balkon van circa 14,5 m².

Per direct is dit appartement van ruim 83m² BVO beschikbaar lees verder >>

Gezellig startersappartement

Het klooster was in de tijd van de Trappistinnen het verblijf en de werkruimte van de zusters. Het werd in 1935 gebouwd in neogotische stijl. In het monumentale klooster zijn startersappartementen gerealiseerd. Deze hebben prachtige elementen uit de vorige eeuw waardoor elk appartement op zijn eigen manier uniek is.

Per 1 augustus komt hier één startersappartement beschikbaar. Dit appartement, met een oppervlakte van 35 m2 BVO, bevindt zich op de eerste verdieping. lees verder >>


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.