Samen jong blijven in Ons Koningsoord

PRACHTIGE WONINGEN VOOR SENIOREN

TOEKOMSTBESTENDIG WONEN MET COMORTABELE SERVICES

Een nieuwe locatie, een nieuwe plek, een nieuw samenzijn, een nieuwe start... en dat op een bijzondere historische plek. Historie en moderne gemakken komen samen in de seniorenwoningen van Woonlandschap Ons Koningsoord. 

In Ons Koningsoord kunt u samen met uw partner zelfstandig blijven wonen, ook als er iets aan uw situatie verandert. De appartementen zijn namelijk toekomstbestendig ingericht.

Als u in de toekomst zorg nodig blijkt te hebben is dat op afroep beschikbaar. Dit is vanzelfsprekend volledig afgestemd op uw wensen en levensbehoeften van dat moment.

EEN OASE VAN RUST, LICHT EN RUIMTE

Wanneer u een appartement bij Ons Koningsoord gaat huren, kiest u voor woongenot en comfortabele services. U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen.

Wij zijn klaar voor de toekomst, uw ook? Neem contact met ons op voor meer informatie.

WOONGENOT EN COMFORTABELE SERVICES


De royale seniorenwoningen, gesitueerd in het nieuwbouw gedeelte, bieden een oase van rust, licht en ruimte. Daarnaast kijken velen via de ruime balkons uit over de tuinen van het klooster.

U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen.


APPARTEMENTEN

Royale woningen, gesitueerd in het nieuwbouwgedeelte met uitzicht over de tuinen van het klooster. Wanneer u een appartement bij Ons Koningsoord huurt, kiest u voor woongenot en comfortabele services.

U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen. Verder hebben deze woningen een uitgebreide keuze aan opties.

De prachtige seniorenwoningen, gesitueerd in het nieuwbouw gedeelte, bieden een oase van rust, licht en ruimte. Daarnaast kijken velen via het ruime balkon uit over de tuinen van het klooster.

Kijk hier voor de beschikbaarheid.

TUINWONINGEN

Naast de appartementen zijn ook negen tuinwoningen voor de senioren gerealiseerd. De tuinwoningen van Ons Koningsoord zijn gebouwd om samen aangenaam oud in te worden.

Dit bekent de regie in eigen hand met de voorzieningen van een levensloopbestendige woning. U kiest voor woongenot en comfortabele services. Aan de achterzijde heeft de woning een eigen tuin en de kloostertuinen liggen bij de voordeur.

Een tuinwoning is een specifiek type eengezinswoning. De tuinwoningen hebben een vloeroppervlakte van circa 85 m² of 100 m² en is gelijkvloers. Deze woningen hebben allen een tweede slaapkamer.

Kijk hier voor de beschikbaarheid.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.