Modern wooncomfort in een bruisende historische omgeving

BIJZONDERE STARTERSWONINGEN IN HET KLOOSTER

IEDERE STARTERSWONING IS UNIEK

Wonen in het bourgondische Berkel-Enschot, in een prachtige groene en karakteristieke omgeving met alle gemakken van nu. Wie wil daar nu niet wonen?

Iedere starterswoning bij Woonlandschap Ons Koningsoord is uniek. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 45m² tot 100m².

Bij een aantal appartementen is het zelfs mogelijk om huursubsidie aan te vragen. Zo kunnen starters op een voordelige wijze in een karakteristiek appartement wonen met vele voorzieningen in een prachtige omgeving.


De bijzondere starterswoningen bevinden zich in het klooster en bestaan uit prachtige hoge ruimtes, voorzien van authentieke elementen uit het begin van de vorige eeuw, zoals ramen van glas in lood, geometrische ornamenten en karakteristieke tegels.

Desondanks bieden de woningen alle moderne gemakken waar een starter naar op zoek is.

In Ons Koningsoord staat samen leven centraal en dat kost geen moeite met de faciliteiten die het klooster biedt. 
Ontmoet elkaar in de rustieke bibliotheek of in het bruisend cultureel centrum. Of consumeer het bourgondische leven samen in het gezellige restaurant met terras.

In het klooster is ook een kinderdagverblijf, muziekschool en stadswinkel gevestigd. En met een winkelcentrum op steenworp afstand blijft er weinig te wensen over.
Wilt u meer weten over onze starterswoningen en de beschikbaarheid? Kijk hier voor de beschikbaarheid of neem direct contact op.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.