De laatste nieuwtjes van Ons Koningsoord

Prinselijk samenwonen, doet koninklijk samenleven

Afgelopen 8 november werd er een bijeenkomst georganiseerd door Wonen na 60. Ons Koningsoord, in het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot, biedt een unieke woonervaring voor zowel senioren als starters. Het monumentale Trappistinnenklooster werd volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd tot een woongemeenschap voor jong en oud.

Er werd gesproken door verschillende genodigden waaronder Lisanne van der Lubben, namens Ons Koningsoord/Roozen van Hoppe groep. Marina Moons (architect Moons Architecten) vertelde over haar werk als restauratie-architect van Ons Koningsoord. Het programma werd exclusief voorbehouden aan zorggroepen, woningbouw- corporaties, opdrachtgevers, architecten, advies- en ingenieursbureaus, facilitair managers, zorgverzekeraars en gemeentes. 

Dat er een Zilveren Tsunami aankomt is een feit. Wonen na 60 wil de mogelijkheden van kwaliteitsvol en comfortabel wonen voor ouderen in kaart te brengen en op dat vlak een inspirator te zijn. Wonen na 60 brengt experts samen. Creatieve bouw- en borgoplossingen ontstaan door interactie en discussie tussen deskundigen.

Met dank aan Kenniscentrum 60plus voor de mooie beelden.
Foto’s hebben hun copyright en mogen niet verder gedeeld worden.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.