First impression Woonlandschap Ons Koningsoord

FIRST IMPRESSION

Middenin het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot ligt het monumentale Koningsoord. Dit klooster zal de komende tijd volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd worden, waardoor er een unieke woonervaring voor zowel 55-plussers als starters ontstaat.

Zo komt er onder andere een smaakvol restaurant met schitterend terras in waar u welkom bent om te genieten van een gezellige borrel of een heerlijk etentje, komt er op steenworp afstand van het klooster een nieuw winkelcentrum, is er op het terrein een modern gezondheidscentrum gesitueerd en worden de 55+ woningen gebouwd met het oog op de toekomst.

Het bijzondere aan wonen in Ons Koningsoord is dat er hier een unieke woongemeenschap gevormd wordt, waarin verschillende generaties elkaars leven verrijken. Wooncommunity 2.0 noemen wij dat, want samen weet je en kun je immers meer dan alleen. Ook wordt het complex een belangrijke spil in het nieuwe centrum van Berkel-Enschot. U kunt er tevens heerlijk eten en zijn er tal van recreatiemogelijkheden te vinden in en rondom de kloostergebouwen. Kortom, er is altijd wel iets te beleven, voor zowel jong als oud.

Berkel-Enschot staat bekend om haar vele overdadige groen. De parkachtige tuinen rondom het voormalige kloostercomplex Ons Koningsoord, met schitterende oude bomen, dragen daar op hun manier ook een steentje aan bij.

Met dit filmpje en deze foto's laten we de unieke omgeving van Ons Koningsoord graag aan aan je zien.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.