Cultureel centrum De Schalm.....hier bruist het

MULTIFUNCTIONEEL CULTUREEL CENTRUM

Het bruisend culturele hart van Ons Koningsoord is Cultureel Centrum De Schalm. Hier kunt u terecht voor plezier en vertier.
Cultureel Centrum De Schalm is grootser dan ooit. Een potje biljarten, film, theater en kunst en nog veel meer...

FILM EN THEATER

Theater
Concerten, cabaret, toneel en lezingen van bekende en lokale artiesten is een greep uit het inspirerende aanbod van het theater in De Schalm. 

Filmcafé
Wie denkt naar een bioscoop te gaan heeft het mis. Films uit verschillende landen worden getoond in het Filmcafé. De films worden kort ingeleid door Tim van der Avoird. Hij leidt ook het gesprek na de film, voor wie daar behoefte aan heeft. Filmcafé Berkel-Enschot wordt georganiseerd door de Bibliotheek Midden-Brabant en Cultureel Centrum De Schalm.

Ga met een goed gevulde maag naar de film of het theater en dineer vooraf bij Hemels Eten & Drinken.


CULTUREEL HART

De Schalm heeft veel te bieden. De ruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken. Daardoor leeft het... bruist het...

Factorium Podiumkunsten
Voordat je kunt shinen op het podium, is oefening nodig. Ook dit gebeurt in De Schalm. Een onderdeel van muziekschool Factorium Podiumkunsten maakt deel uit van het cultureel hart van Ons Koningskoord. 

Expositie
Schuilt er een kunstenaar in u? De Schalm biedt ook een podium aan al uw creaties en/of verzamelingen. Onder het mom “laat zien wat je hebt” nodigen wij u uit om een groot publiek kennis te laten maken met uw werk, bijzondere verzameling of hobby.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTES

Vergaderen, repeteren, ontmoeten en ontwikkelen is een greep uit de activiteiten waarvoor je de inspirerende ruimten van De Schalm kunt gebruiken.

Bespreek de onuitputtelijke mogelijkheden door contact op te nemen via 013-533 13 33, info@deschalm.net of bekijk de website.

De Schalm is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur. Op vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en in het weekend alleen bij activiteiten.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.