Moderne faciliteiten en comfortabele services

EEN UNIEKE MIX VAN MODERNE FACILITEITEN EN COMFORTABELE SERVICES

Ons Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot. Naast prachtige appartementen zijn er in het klooster verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, bibliotheek, kinderdagverblijf, muziekschool, stadswinkel, multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid.

Onderstaande faciliteiten zorgen ervoor dat Ons Koningsoord bruist.

HEMELS ETEN & DRINKEN

Een onvergetelijke beleving die bovenal gezellig maar ook culinair zal zijn met de Brabantse gastvrijheid. 

Hemels eten & drinken staat voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. Genieten dus!

Meer weten weten over Hemels, lees hier verder.

CULTUREEL CENTRUM DE SCHALM

Het bruisend culturele hart van Ons Koningsoord is Cultureel Centrum De Schalm. Hier kunt u terecht voor plezier en vertier.

Cultureel Centrum De Schalm is grootser dan ooit. Een potje biljarten, film, theater en kunst en nog veel meer...

Lees hier meer over Cultureel Centrum De Schalm

BIBLIOTHEEK

De Bibliotheek is dé centrale plaats waar jong en oud van Ons Koningsoord elkaar ontmoeten, waar je kunt studeren, werken, lezen en ontspannen om talenten te ontdekken, te ontwikkelen.

In de Trappistinnentuin bevindt zich de bibliotheek waar een bijzondere, rustieke sfeer heerst.

Meer over de Bibliotheek lees je hier

KINDERDAGVERBLIJF DE KONINGSWERELD

Koningen en koninginnen, zo zullen de kinderen van kinderdagverblijf De Koningswereld zich voelen in deze prachtige omgeving, in het paleis  voor 0 tot 4-jarigen, wat voorheen het klooster van Berkel-Enschot was.

Meer zien en lezen over Kinderdagverblijf De Koningswereld kun je hier

DE STADSWINKEL

Rijbewijs verlopen? In de Stadswinkel van Berkel-Enschot kunt u terecht voor producten van de gemeente, zoals paspoort, identiteitskaart en rijbewijs.

Meer weten over de Stadswinkel, lees hier verder

DORPSHART BERKEL-ENSCHOT

Koningsoord is het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot. Het door groen omringde dorpshart heeft veel voorzieningen in en om de sfeervolle winkelstraten. 

Er zijn verschillende supermarkten, gezellige boetiekjes en diverse eetgelegenheden. In de buurt vind je een recreatieplas, sportfaciliteiten en een basisschool. Ook de zorgvoorzieningen zijn dichtbij. 

Lees hier meer over het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot

PLATTEGROND

Vind hier meer informatie over de indeling van Ons Koningsoord. De gemakken, het comfort en de historie, samen maakt dit Ons Koningsoord een unieke locatie voor starters en senioren. Meer weten over de samensteling van Ons Koningsoord? 

Lees hier meer over de indeling van Ons Koningsoord

ONS KONINGSOORD ROLSTOELTOEGANKELIJK

Een monumentaal klooster als Koningsoord is in veel aspecten heel erg bijzonder. Stijl, karakter, authenticiteit… veel is in basis aanwezig voor een bijzondere en prettige omgeving.

De leeftijd van de gebouwen en de monumentale status maakte echter dat het complex niet optimaal toegankelijk was voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Na uitgebreid onderzoek zijn we er toch in geslaagd om Ons Koningsoord rolstoeltoegankelijk te maken. Dit maakt dat mensen in een rolstoel zelfstandig het gebouw kunnen betreden. Voor algemeen gebruik is er een rolstoel beschikbaar. Deze staat bij de garderobe van de Schalm.

En misschien wel het allerbelangrijkste bij Woonlandschap Ons Koningsoord is dat we er voor elkaar zijn. Aarzel dus niet om hulp te vragen want samenleven doen we samen!

We willen zoveel als mogelijk mensen laten genieten van het prachtige Ons Koningsoord en we zijn verheugd dat dit toch nog is gelukt.


U kunt ons bellen op telefoonnummer 013 504 67 70 of mailen via info@onskoningsoord.nl

Bezoekadres

Woonlandschap Ons Koningsoord
Trappistinnentuin 76
5057 DJ Berkel Enschot
Correspondentieadres

Koningsoord B.V.
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst

Volg Ons Koningsoord en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vind hier de plattegrond van Ons Koningsoord. Ook als PDF hier te downloaden.